mynetx

4 comments

  1. What now? Now absolutely nothing happens :p. The people who really want it already had it for a while or at least ordered it. The normal people will wait until they get a new pc.

    On a totally unrelated note: charging 10 bucks for 24 hours of hotel “internet access” which is slower than my 1994’s dialup should be illegal and punished equally to rape.

  2. Was nun? Jetzt absolut nichts geschieht: S. Die Leute, die wollen es wirklich schon eine Weile oder zumindest bestellt werden. Die normale Menschen warten, bis sie einen neuen PC zu bekommen. Auf einem völlig unabhängigen beachten Sie: Laden 10 Dollar für 24 Stunden Hotel "Internet-Zugang", die langsamer ist als mein 1994 die Einwahl sollte illegal sein und auch für Vergewaltigung bestraft.

  3. Şimdi ne var? Şu anda kesinlikle hiçbir şey olmuyor: s. Kim gerçekten zaten had it istediğiniz kişi ya da bir süre en azından emretti. Kadar yeni bir pc almak normal insanlar bekleyecek. Tamamen ilgisiz notu: Otel 24 saat olan benim 1.994's çevirmeli daha yavaştır "internet erişimi için 10 dolar şarj yasadışı olmalı ve tecavüz eşit için cezalandırdı.

  4. Şimdi ne var? Şu anda kesinlikle hiçbir şey olmuyor: S. kişi, bu gerçekten bir süre, ya da en azından sipariş edilebilir kez istiyorum. Kadar yeni bir bilgisayara almak normal insanlar bekleyin. Tamamen alakasız kayda göre: 24 saat boyunca $ 10 Şarj Otel İnternet Erişim "Hangi 1.994 daha yavaş, arama yasadışı olmalıdır" ve tecavüz için cezalandırdı.

Comments are closed.